avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu Va rog sa ma ajutați cu următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: ...

Abuz in serviciu
Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: un șef dintr-o instituție publica are tot timpul o atitudine necorespunzătoare fata de unul dintre subordonați sau, în ceea ce privește repartizarea volumului de munca, instiga ceilalți colegi împotriva sa, face referate mincinoase către comisia de disciplina pentru a fi dat afara.
Persoana asupra căreia se exercita aceste abuzuri deține probe pentru a demonstra ca afirmațiile șefului sunt neadevărate dar o alta persoană din conducerea instituției publice i-a menționat ca presiunile vor continua pana va pleca de bună voie sau va fi găsit motiv pentru a fi dat afara.
Întrebări:
- reprezinta aceste aspecte un abuz in serviciu
- pot încadra aceste aspecte la hartuire la locul de munca
-unde și cum pot reclama abuzul im serviciu și hartuirea la locul de munca
- unde poate fi contestata o decizie a comisiei de disciplina și în cât timp.

Alte discuții în legătură

Hartuire morala andreisl andreisl Buna ziua, am si eu o prblema si anume sunt hartuit moral la serviciu. Sunt intr-o functie de conducere de 4 ani si pana acum un an nu am avut probleme insa ... (vezi toată discuția)
La ce autoritate ma pot plange despre un sef care face presiuni psihice si discriminare asupra mea ? jeferson jeferson La care autoritate ma pot adresa, pentru a ma plange in legatura cu un sef care face presiuni psihice si discriminare asupra mea,? Cum trebuie probate faptele ... (vezi toată discuția)
Detasat pe post rezervat ca profesor la scoala. victor1906 victor1906 Buna ziua. In urma sedintei publice de repartizare posturi de profesori, am castigat dreptul sa ocup un post la un colegiu , pe un post rezervat de catre ... (vezi toată discuția)