avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se poate stopa o executare imobiliara pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se poate stopa o executare imobiliara pentru persoana fara ...

Cum se poate stopa o executare imobiliara pentru persoana fara nici un venit si datorie de 17.000 lei?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:02, 20 Septembrie 2022
nu se poate daca nu aveti un motiv. de contestatie sau nu ati contestat in timp util
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anularea executarii silite poate fi obtinuta doar in fata instantei de judecata daca exista motive pentru formularea unei contestatii la executare si daca aceasta se formuleaza in termen de 15 zile de la momentul comunicarii actului de executare silita sau de la data la care ati luat la cunostinta de executarea silita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul că nu aveți nici un venit, nu-i un motiv legal de a anula executarea silită imobiliară.

Cu regret vă spun că dacă nu vă angajați să aveți un salariu să aveți de unde plăti, riscați să vi se vândă casa si să ajungeți în stradă fără acoperiș.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o problema legata de un credit luat pe numele sotului ... Manole Eriketa Manole Eriketa Buna ziua,Am o problema legata de un credit luat pe numele sotului in 2011..Creditul nu a fost achitat , iar acum de la un credit de 6200 lei este executat ... (vezi toată discuția)
Executare silita malidumitru malidumitru Buna ziua . An primit o instiintare cu privire la urmarirea silita imobiliara de la executorul judecatoresc Intrebarile mele sunt : - Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita Laura Stamate Laura Stamate Am depus o contestatie la executare. Am formulat contestatia din partea contestatorului si a intimatului BEJ. Am contestat caracterul opozabil al datoriei si ... (vezi toată discuția)