avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... M-am cununat legal cu soțul de mai bine de 3 luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

M-am cununat legal cu soțul de mai bine de 3 luni stăm în ...

M-am cununat legal cu soțul de mai bine de 3 luni stăm în casa lui tata lui mama lui e decedată de ft mulți ani succesiune după mama lui nu are soțul . Dacă se întâmplă ceva cu soțul pe mine mă poate da afară .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:20, 27 Septembrie 2022
Sa se dezbata succesiunea dupa mama.Sotul va deveni mostenitor,iar in cazul in care decedeaza, dvs.ca sotie aveti dreptul la mostenirea lui si nu va poate da nimeni afara.
Dacă socrul nu vrea sa facă demersuri atunci,soțul dvs poate merge la notar pt dezbaterea succesiunii .V a fi sfătuit de notar cu privire la procedura,acte,costuri etc.Poate nu vor sa cheltuiască sau poate nu vor sa beneficiați și dvs cândva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune simina carmen simina carmen Buna ziua, Am de pus in discutie aspectele a doua succesiuni- cea din partea parintilor mei si cea din partea socrilor mei si va rog sa-mi dati raspunsul cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta tudora adrian tudora adrian va supun atentiei o situatie inedita. socrul meu este singur la parinti. tatal sau a decedat de mai multi ani, iar dupa decesul sau nu s-a facut nici o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Trebuie sa fac o succesiunea dupa ambii parinti. Mama mea a murit acum 10 ani iar tatal in dec 2013. Dupa mama succesiunea este realizata insa ... (vezi toată discuția)