avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Puteti sa mi spuneti va rog cum ar trebuie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Puteti sa mi spuneti va rog cum ar trebuie sa sune ...

Buna ziua,

Puteti sa mi spuneti va rog cum ar trebuie sa sune o cerere sau nici nu stiu cum sa o numesc, o hartie, in care cer permisiunea locatarilor unui bloc pentru functionarea unui salon de manichiura intr un apartament din acel bloc. Am tot cautat model pe internet dar nu am gasit nimic.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:49, 27 Septembrie 2022
Buna ziua,

In speta, poate fi perfectata o declatie -acord, prin care vecinul , in calitatea sa de proprietar, mentioneaza ca este de acord cu infiintarea unui salon de infrumusetare, care va avea sediul social in incinta apartamentului dumneavoastra.

Declaratia poate fi perfectata si in fata notarului public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Pfa - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog respectuos daca se poate sa descrieti pasii+actele+cheltuielile necesare pt deschiderea si functionarea anuala (fara probleme de ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)