avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Securitate şi Sănătate în Muncă - plasare forta ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Securitate şi Sănătate în Muncă - plasare forta de munca in UE

Buna ziua,
Am cateva intrebari referitoare la responsabilitatile angajatorului in cazul salariatilor pusi la dispozitie/in leasing pe teritoriul altor tari din UE, din punct de vedere SSM/PSI.
1. Este obligatorie intocmirea si semnarea fiselor SSM&SU ca la un angajat obisnuit, inainte de detasarea in alta tara ?
2. Daca da, care sunt punctele care intra sub responsabilitatea angajatorului si/sau a societatii utilizatoare (locul desfasurarii activitatii)? De ex : instruirea introductiv generala, instruirea la locul de munca, etc.
3. Este responsabilitatea angajatorului din Romania sa pastreze carnetelele dupa semnarea lor de catre societatea utilizatoare ?
Orice informatie despre obligatiile angajatorului in ceea ce priveste SSM/PSI in cazul detasarii angajatilor sai mi-ar fi de folos.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:21, 27 Septembrie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici:[ link extern ]
si aici: [ link extern ]
multumesc pentru raspuns!
nu pot accesa linkul, mi-ati putea spune care este site-ul de unde pot downloada ghidul in format pdf?
zi frumoasa!
V-ati grabit. Am vazut ca nu poate fi accesat si am gasit altceva. Vedeti in mesajul meu anterior. Mai caut ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm & agent de munca temporara Rdee Rdee Care este procedura in ceea ce priveste sănătatea și securitatea în muncă pentru angajatul unui agent de munca temporara pus la dispozitie in alta tara? ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu semnatul carnetelor de securitatea muncii ... mariussi mariussi Cum se procedeaza cu semnatul carnetelor de securitatea muncii pentru cei care lucreaza in regim de telemunca ? Exista o alternativa legala ? \"Semnatura ... (vezi toată discuția)