iubita mea era reprezentat avon avea o coordonatoare de vro 6 ani nu ii crease niciodata neplaceri intro zi in anul2007 a rugato so ajute sa faca cateva inscrieri cunoscuti prieteni sau familie ,, ea de buna credinta ce a fost sa apucat sa vb cu unu cu altu sa o ajute pe coordonatoarea ei ,, ne stiind ca acea persoana va putea plasa comenzi pe acele nume.. dupa ceva timp sau trezit cu facturii neplatite.. bunica iubitei mele a depus o plangere , ca vrea acea persoana ce sa folosit de identitatea ei sa achite factura nimik alceva ce se poate intampla cu iubita mea am inteles ca sa deschis un dosra penal iau venit 2 citati acasa pe una scrie in calitate de martor pe cealalta in calitate de reclamat in ce articol se incadreaza aceata fapta va rog ajutatima cu un raspuns , iubita mea este plecata in anglia si este foarte speriata nu vrea nici cu noi sa mai ia legatura va rog raspundetimi.va multumesc anticipat tuturor ce imi pot sa un sfat:worthy:
De preferat sa fie achitata suma asupra careia reclamanta a formulat plangerea,
astfel incat sa nu existe prejudiciu.
Este de preferat ajungerea la intelegere cu bunica reclamanta,ca in situatia achitarii contravalorii facturilor ,aceasta sa nu mai ridice niciun fel de pretentii,
aspect de care autoritatea urmeaza sa ia act.
Ulterior se poate contacta autoritatea competenta in cercetarea cauzei,unde a formulat petenta plangerea,poate sa fie precizata situatia de inexistenta a prejudiciului si de cererea reclamantei de retragere a pretentiilor .
Plangere penala
pop_maria
s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)
Sechestare
olga1
buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)