avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt profesor la o școală și fac naveta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt profesor la o școală și fac naveta din localitatea ...

Bună ziua! Sunt profesor la o școală și fac naveta din localitatea de domiciliu cu mașina personală, aceasta fiind înmatriculată pe numele sotului.Eu nu am permis, de aceea soțul ma duce la școală și ma aduce. Mi se poate deconta naveta pe baza certificatului de înmatriculare a masinii?menționez ca este o singura firma de microbuz care circula pe traseul respectiv, dar orarul scolii nu permite în toate zilele circularea cu acesta. Multumesc

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadru didactic akna akna Buna seara! As dori sa imi clarificati in ce conditii pot sa beneficiez de decontarea navetei! Am sa va prezint situatia mea. Sper sa fiu destul de ... (vezi toată discuția)