avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitate CIC Buna ziua, lucrez într-un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitate CIC Buna ziua, lucrez într-un institut ...

Vechime in specialitate CIC
Buna ziua, lucrez într-un institut de cercetare-dezvoltare de 12 ani, in care pt promovarea la urmatorul grad stiintific, am nevoie de 5 ani vechime in specialitate de la gradul anterior (obținut in decembrie 2016). In aceasta perioada am fost 1 an si 7 luni in concediu creștere copil. Comisia a refuzat sa imi ia in considerare aceasta perioada de CIC, spunand ca reprezinta doar vechime in muncă, nu si in specialitate in cercetare-dezvoltare si mi-a respins dosarul pe motiv ca nu indeplinesc conditiile de vechime. Am gasit o lege care spune ca in CIC se contorizează vechimea in munca si in specialitate, dar nu mi-e clar daca se aplica in cercetare. Ma poate ajuta cineva cu o lege care sa clarifice? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2022
elisb, utilizator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 18:18, 6 Octombrie 2022
Cititi OUG 124/2011 actualizata, poate va ajuta.
Aceasta OUG o gasisem dar voiam sa ma lamuresc daca institutia poate spune ca nu se aplica in cercetare-dezvoltare

magiccom a scris:

Cititi OUG 124/2011 actualizata, poate va ajuta.

art. 22 alin. (2) din OUG 111/2010
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
magiccom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public VICTORIA012 VICTORIA012 Va rog sa-mi spuneti de ce nu se tine cont de prevederile OG 148/2005 si OG 124/2011 atunci cand mamicilor care s-au intors din concediul pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca sau in specialitatea studiilor ? mela2008 mela2008 Buna ziua. Am o nelamurire la care sper sa ma puteti ajuta. Sunt functionar public, momentan in CIC, si as vrea sa stiu cum este considerat acest concediu in ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ioneroxi ioneroxi Buna ziua,lucrez intr-o institutie publica si as vrea sa stiu daca am dreptul sa promovez in acest an(2016),tinand cont de urmatoarea situatie:in aprile 2012 ... (vezi toată discuția)