avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am următoarea situație: angajatorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am următoarea situație: angajatorul plătește ...

Bună ziua! Am următoarea situație: angajatorul plătește un spor unui salariat, sporul este suspendat de 1 an printr-un ordin al ministrului. Cine trebuie să restituie suma: salariatul sau angajatorul? Salariatului nu i s-a adus la cunoștință că trebuie să renunțe la spor iar angajatorul nu a emis o decizie. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 6 Octombrie 2022
salariatul ....acesta se poate indrepta impotriva celor care au gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie suspendare cim pentru ccc incorecta therioni therioni Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare. S-a emis de catre societatea la care lucrez o decizie de suspendare a contractului individual de munca din data de ... (vezi toată discuția)
Cum se va proceda ? - intarziere acordare gradatie de vechime si salariu aferent, majorat oanaportar oanaportar Colega de la Resurse Umane a uitat sa calculeze transa de vechime in munca pentru un salariat. Salariatul trebuia sa beneficieze si de majorarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare c.i.m Beauty Beauty Buna seara As dori sa stiu care e durata maxima a suspendarii cim dat fiind faptul ca s-a comunicat ca se suspenda pana la solutionarea litigiului(mentionez ... (vezi toată discuția)