avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara prealabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara prealabila


Buna dimineata,
In cazul in care pe parcursul cercetarii disciplinare prealabine, comisia constata ca si angajatul care a depus sesizarea a savarsit o abatere, nu doar cel reclamat, cum se procedeaza? Se sanctioneaza ambii sau doar salariatul impotriva caruia s-a facut sesizarea? Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
vaspa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 7 Octombrie 2022
doar salariatul impotriva caruia s-a facut sesizarea
Chiar daca abaterea reclamantului are loc in acelasi moment in care are loc și abaterea persoanei cercetate disciplinar si e in legatura cu aceasta? Practic e o reactie.
Se cercetează separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - cercetare disciplinara prealabila vaspa vaspa Buna seara, In cazul in care un salariat savarseste doua abateri disciplinare diferite intr-o singura zi (la distanta de cateva ore), acestea se cerceteaza ... (vezi toată discuția)
Concediere, cim cu durata determinata CristinaLutiu CristinaLutiu Buna ziua. S-a facut o angajare cu CIM pe durata determinata din 10.02.2015.Salariatul nu respecta programul de lucru, are un comportament urat si ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara salariat Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Se poate aplica unui salariat daca a savarsit o abatere disciplinara, incalcand mai multe prevederi legale reducerea salariului pe o perioda de 1 luna cu 5%, ... (vezi toată discuția)