avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Ma intereseaza sa amenajez un hotel de 20 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Ma intereseaza sa amenajez un hotel de 20 camere intr-un ...

Buna ziua. Ma intereseaza sa amenajez un hotel de 20 camere intr-un spatiu in curs de finalizare care initial a fost declarat in autorizatia de constuire ca si SAD. In ce conditii primesc autorizatia de la ministerul Turismului si ce documente as avea nevoie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatii catre finante, inchiriere in regim hotelier AndraVM AndraVM Buna ziua, am 4 camere la casa si le-am amenajat pentru a le da spre inchiriere in regim hotelier si m-ar interesa sa stiu ce obligatii am catre cei de la adm. ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru autorizare bar? MihaiSinaia MihaiSinaia Buna ziua. Am deschis o sociatete comerciala cu domeniu de activitate bar. Am inchiriat un spatiu comercial. Primaria imi cere clasificare de la ministerul ... (vezi toată discuția)