avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreu să mi aduc maşina veche(28 ani) din RM în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreu să mi aduc maşina veche(28 ani) din RM în Romania, şi ...

Vreu să mi aduc maşina veche(28 ani) din RM în Romania, şi să o înmatriculez temporar. Adica să o folosesc 9 luni, fără a lua carte verde, dar sai pun numere romaneşti, asigurare românească, ceva pe această perioadă.
Exista în Romania vrio limită de varsta aplicată maşinilor, după care nu o mai poţi înmatricula? Care ar fi procedura de fapt şi cát va costa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:32, 8 Octombrie 2022
Normele in vigoare prevad ca orice vehicul civil care corespunde ethnic si s eincadreaza in normle ITP poate fi inmatriculat
Vechimea de 28 de ani nu constituie impediment ,atat timp cat exista inmatriculate vehicule istorice cu vechime mult mai mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re-intrare cu masina in romania dupa 6 ani, non-eu Madriannn Madriannn Salutari membrilor forumului! Am nevoie de ceva opinii \"avizate\" :sorry: pentru cazul urmator, e vorba de iesirea si reintrarea unui autoturism in ... (vezi toată discuția)
Rca pentru o masina de epoca ?????/ Mihai 2009 Mihai 2009 Am o masina de epoca si imi trebuie RCA . Cine ma poate ajuta cu cateva lamuriri ? Deci daca am accident cum imi repar masina pe RCA -ul vinovatului? Stiut ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca circuli cu o masina inmatriculata in alta tara si avand revizia tehnica expirata? Dumies Dumies Ce implica Circuland in Romania cu o masina inmatriculata in alta tara si avand revizia tehnica expirata ? Se retine libretul ? (vezi toată discuția)