avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL, acte inființare neridicate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL, acte inființare neridicate

Bună ziua!

La data de 27 iulie a fost aprobată cererea noastră de înființare S.R.L.
Fără să intru în detalii personale, nu am putut începe activitatea și nici nu am ridicat actele de la ONRC.

Acum dorim radierea.

Se percep taxe pentru ridicarea întârziată? De asemenea, cum nu am ridicat actele, nu am achiziționat nici Registrul Unic de Control de la ANAF.

Ne-ar bucura dacă puteți detalia și pașii și costurile. Mulțumim!

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:07, 8 Octombrie 2022
Trebuie ridicate actele și începută procedura de lichidare și dizolvare concomitentă. Pentru asta, va trebui obținut de la ANAF o dovadă că firma nu are datorii la fisc, însă dacă nu ați depus nici o declarație este evident că nu puteți primi un astfel de înscris. Trebuie făcute declarațiile și apoi trebuie obținut acel înscris de la ANAF, care va fi atașat cererii de lichidare și dizolvare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare si radiere srl fara activitate VioletaIrina VioletaIrina Buna ziua! Anul trecut in mai am deschis un srl cu asociat unic pe numele meu, dar nu am reusit sa am nici u fel de activitate comerciala. Anul acesta as dori ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl elishepherd elishepherd Buna seara. Am infiintat in aprilie 2010, ca unic asociat si profitand de beneficiile oferite studentilor in vederea deschiderii unei afaceri, o SRL pe Jud. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca am vandut o masina pe firma, iar firma era dizolvata de onrc? diamantulroz diamantulroz Cei de la ONRC au solicitat dizolvarea unui SRL, unde suntem 3 administratori, insa nici unul din noi nu am primit nici o notificare sau instiintare...sau ... (vezi toată discuția)