avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, ma interesează și pe mine sa știu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, ma interesează și pe mine sa știu dacă achiziționez ...

Bună seara, ma interesează și pe mine sa știu dacă achiziționez o casa printr un credit ipotecar, pot adăuga ulterior bunul și pe numele altcuiva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 8 Octombrie 2022
desigur. dar creditul ramane al dvs.
Ca sa improprietariti si pe altul, va trebui sa ii donati sau sa ii vindeti o cota si banca nu va fi de qcord cu asa ceva.
Cui vreti sa ii dati?daca vreti sa ii dati unui viitor sot, puteti adopta la căsătorie regimul comunitatii conventionale de bunuri , se incheie la notar o conventie prin care se introduce în comunitate atat casa, cat si creditul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila o reipotecare ? de novo de novo Am achizitionat in dec 2011 un apartament prin credit ipotecar. La momentul respectiv nu eram casatorit. Acum m-am casatorit si as dori sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
1. cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 1. Cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca sotul o casa prin credit si pe numele meu? Trebuie sa mergem inainte la notar pt a incheia o ... (vezi toată discuția)
Please help - coproprietar prima casa Rodicadan Rodicadan Buna ziua, Am cumparat luna aceasta un apartament prin programul Prima Casa. As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a-l adauga pe prietenul meu, cu ... (vezi toată discuția)