avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în ...

Bună ziua lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în baza cărei legi se primeste sporul de 15% ( calculator)
Cel mai recent răspuns: Papyyy , utilizator 19:20, 13 Octombrie 2022
Vedeți în HG 153 din 29 martie 2018
pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum și a condițiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială"
Personalul tesa e plătit conform anexei VIII nu anexei II :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor calculator Alina-B Alina-B Pot beneficia de sporul de calculator ca angajat in functia de economist din iunie 2019-personal TESA in cadrul unui spital? Colegii mei de birou (functii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog ... (vezi toată discuția)
Salariu tundekadar tundekadar Buna.Sunt asistentă de farmacie la un spital de stat.Pînă acum am primit spor de conditii,spor ecran de 15 % .acum mi au zis ca de luna asta nu mai ... (vezi toată discuția)