avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am contestat in instanta o decizie de sanctionare pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am contestat in instanta o decizie de sanctionare pe care am ...

Am contestat in instanta o decizie de sanctionare pe care am castigat-o la fond dar avocatul angajatorului a facut apel. In hotarare scrie " Cu apel în 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale " Dar avocatul a depus apelul la CURTEA DE APEL BUCURESTI Sectia A VII A PENTRU CAUZE PRIVIND CONFLICTELE DE MUNCA SI ASIGURARI SOCIALE. Are avocatul angajatorului dreptul sa faca asa ceva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 21 Octombrie 2022
Daca are imputernicire poate sa depuna apel ... Apelul și, când este cazul, motivele de apel se depun la instanța a cărei hotărâre se atacă, sub sancțiunea nulității.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor cerere recurs masayoshi masayoshi Nu inteleg acestea: [quot]Cererea de recus se depune la instanta a carei hotarare se ataca, sub sanctiunea nulitatii.[/quot] Asta inseamna ca inregistrez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, directorul școlii are dreptul sa dea avertisment ... Lidia Baroi Lidia Baroi Buna ziua, Directorul școlii are dreptul sa dea avertisment scris? ART.280 din legea educației reglementează cercetarea disciplinara, ok. Dar nu poate avea ... (vezi toată discuția)
Apel cristealiliana cristealiliana Unde se face apelul daca comunicarea a fost facuta de Tribunalul Bucuresti si scrie la sfarsit \" cu drept de apel in 15 zile \" (vezi toată discuția)