avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie ...

Buna ziua,
Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie la asociatia de proprietari pentru ceea ce s-a consumat in apartament pe perioada licitatiei.
Cine trebuie sa plateasca aceste datorii?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 06:02, 1 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un abuz, trimiteți-le o notificare și faceți o reclamație la primărie în baza Legii nr. 196/2018.

gruiabumbu a scris:

Doar ca nu s-a intamplat asa, iar asociatia de proprietari a trecut sume de plata restante pe numele meu. Ce se poate face in aceasta situatie? Multumesc mult pentru raspunsuri.


Unde a mers mia, merge si suta! Angajati-va un avocat, veti avea nevoie! Aia au dormit in bocanci, anaf-ul le-a luat apartamentul de sub nas, ei nu s-au constituit parte, etc, etc. Acum v-au gasit pe dvoastra sa va ia banii de care trebuiau ei sa se ocupe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in rectificarea notarii??? grozavu grozavu Am o situatie mai neobisnuita: - in 2004 se cumpara un imobil (apartament) liber de sarcini, prin act de adjudecare (vanzare silita). Fostul proprietar a fost ... (vezi toată discuția)
Transmiterea obligatiei ipoterare cumparatorului de buna credinta participant la licitatie nicolaeelena nicolaeelena Particip, in calitate de cumparator , la o licitatie organizata de o persoana juridica care vinde un apartament ipotecat de un girant, persoana fizica. Asupra ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)