avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere recuzare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere recuzare

Buna ziua

Am un dosar in instanta unde s-a amanat pentru data de 3.11.2022 pronuntarea asupra unei cereri de suspendare facuta de catre IPJ.
Ieri toata ziua nu s-a publicat nimic pe portal,am verificat si dosarul electronic unde la fel nu s-a publicat nimic.Seara am facut o cerere de recuare impotriva completului de judecata iar a doua zi dimineata acesta a si dat solutia acceptarii cererii de suspendare.Cerere de suspendare care nu a fost motivata in drept.
Intrebarea mea este daca se va tine cont de cererea de recuzare depusa sau procesul se va suspenda conform hotararii instantei?

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 08:19, 10 Noiembrie 2022

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Deci, în încheierea de „peste 2 zile”, veți găsi niște verbe „magice” pe lângă expresia „repune/re pe rol”.
Să mi le povestiți și mie. (admite ... și dispune repunerea pe rol / respinge ... și menține suspendarea).
Abia atunci VOM ști dacă am avut sau nu „dreptate” (ce o fi aia?).

In incheiere nu s-a dat nici o solutie pentru ca le-am cam stricat socotelile prin cererea de scutire de taxa facuta cu o zi inainte.Mai mult ca sigur ar fi respins cererea ca fiind netimbrata.Asa au acordat termen pe 24 ca sa primeasca de la administratia financiara raspuns si pe 12.12 au dat termen ptr judecarea cererii.Intre timp am depus si recurs impotriva suspendarii pentru ca nu ma astept la vreo mare surpriza pe 12 :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)
Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de ... exco exco Recurs împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de suspndare a judecării cauzei? Vreau să ştiu dacă este admisibil un astfel de recurs. ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata in temeiul art. 155 ind. 1 cod procedura civila Ramochest Ramochest Sunt in proces cu angajatorul pentru drepturi banesti. La ultimul termen instanta a suspendat procesul pe baza 155/1 cpc, desi mie in calitate de reclamant nu ... (vezi toată discuția)