avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare scoala privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare scoala privata

Buna ziua! Sunt interesata de infiintarea unei scoli primare particulare si as vrea sa stiu in linii mari ce pasi trebuie sa urmez.
De asemenea as vrea sa stiu daca se poate infiinta un SRL pt o scoala privata si daca se pot accesa fonduri europene sau nationale..start-up pentru sprjinirea initiativei mele. Si inca ceva: Spatiul pt scoala se poate inchiria? adica se primesc avizele necesare daca este inchiriat?Va multumesc, anticipat!
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
Renata Renata2022, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare scoala privata ioamat ioamat Buna seara! Sunt interesata de infiintarea unei scoli primare particulare si as vrea sa stiu in linii mari ce pasi trebuie sa urmez. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)