avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si ...

Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si nu reusesc, nu imi apare nimic dupa apasarea butonului "Intreaba comunitatea". Mi-ati putea spune unde gresesc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 23:30, 24 Noiembrie 2022
Salut, Maya!
Din ce vad si din experienta mea pe web-design platforma e veche si nu pare actualizata in background de secole.
Personal am rezolvat situatia folosind un browser care nu avea module de add-block.
Incearca sa instalezi un browser nou, te loghezi pe site si scrii intrebarea la rubrica potrivita, cu siguranta dupa va merge.
Succes!
Multumesc Geko, am rezolvat. Nu tine de browser, am incercat cu mai multe, idem, ci de numarul de caractere maxim acceptate (am redus textul, m-a ajutat intuitia ta expusa mai sus). Din pacate, nu primesti notificari tipice unui text care depaseste numarul de caractere ca sa intelegi de la inceput cauza, postezi si iar postezi si nu intelegi de ce nu apare postarea.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
MAYA2, utilizator
Nu cred ca e vb. de nr. de caractere. Eu nu am scos vreun cuvant desi luasem si asta in calcul. Doar am schimbat browserul.
Intrebarea mea cam... lunga: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Misterul butonului "vreau sa ma loghez" teoma teoma este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat. Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp ... (vezi toată discuția)
Lipsa dovezii platii in cvc apartament Iag Iag Iag Iag Buna ziua! Am o speta cu siguranta des intalnita la achizitia unui apartament. Este vorba de dovada neclara a platii intr-un contract de vanzare-cumparare din ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)