avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la ...

Buna ziua,

Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la cateva zile de la anunt mi s-a trimis de la HR o informare de la medicina si protecția muncii cu privire la riscurile de la locul de munca.
In cadrul informării primite la punctul 6 din informare apare modificari la locul de munca in telemunca, Programul ramane normal, regimul de pauza recomandat.
Am intrebat la birou daca acest lucru semnifica faptul ca pot lucra de acasa iar șefa mea mi-a zis ca nu, trebuie sa vin la birou pana la termen.
Apoi dupa raspunsul șefei mele au raspuns si cei de la HR spunând ca au vorbit cu cei de la medicina muncii si ca au zis ca e in regula sa vin la birou.
Mie nu mi se pare in regula aceasta situatie.
In informare scrie clar telemunca.
Pana la urma eu cum procedez in acest sens?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: NSteph , utilizator 19:33, 14 Decembrie 2022
Nu, nu am primit decat e-mail: nu intelege ce raspuns mai vreau!
Pentru dl Consilier Juridic: nu, scrie doar conform raportului de evaluare din data x
Multumesc !
E.mail-ul este un document scris. Folositi-l.
Conducerea decide , nu HR sau alt departament.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat legat de procedura crimson crimson Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as avea nevoie de un sfat. Ieri am fost informati de o colega ca este insarcinata cu dovada de la medicul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum 15 zile am depus la hr documentele pentru întocmirea ... KymBeatrice KymBeatrice Bună ziua. Acum 15 zile am depus la HR documentele pentru întocmirea dosarului de risc maternal și încă nu am primit un răspuns de la medicina muncii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt însărcinata in 23 de saptamani și lucrez de ... Andreea Răzvan 123 Andreea Răzvan 123 Bună ziua Sunt însărcinata in 23 de saptamani și lucrez de acasă. Zilele trecute nu m-am simțit bine și am fost la medicul ginecolog pentru consult. ... (vezi toată discuția)