avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In 2015 am pierdut un proces de contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

In 2015 am pierdut un proces de contestatie la executare cam ...

In 2015 am pierdut un proces de contestatie la executare cam stupid ca mi-a refuzat contestatia cu un motiv. am facut recurs am explicat ca acel motiv aveam dreptate dar in schimb a gasit un alt motiv si anume ca mi se puse poprire in 2011 pe un alt card care era card de salariu de la firma care ma daduse in judecata si de la care nu mai lucram din 2008, motiv ca am evitat sa bag bani pe acel cont ,Din 2015 pina acum nu au mai interprins nici o miscare acum in schimb am primit o ifiintare de poprire tinand cont ca eu din 2015 pina acum am muncit neincetat are voie sa se bazeze tot pe cea aberanta poprire din 2011 ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 14:58, 22 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Mergeti cu toate actele pe care le aveti din dosarul de executare la un avocat pentru a le analiza si a vedea exact care este situatia dvs si daca puteti face o contestatie la executare intemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune pentru plata pensiei alimentare? camelot camelot cu toate ca am platit pensia alimentara, alimentand cardul de salarii al fostei neveste, regulat, m-am trezit la serviciu cu ordonanta presedintiala de poprire ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare nedepusa in termen Florin_Ionut Florin_Ionut Buna ziua! La mijlocul anului 2014, o societate de recuperare creante a obtinut o incuvintare a executarii silite la o instanta dintr-un judet in care nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare cont ROMANITZA ROMANITZA Daca s-a pus executare pe cont si am dreptul la recurs pentru ca adresa unde s-a trimis hotararea judecatoreasca si executarea nu este cea corecta ,cel care a ... (vezi toată discuția)