In 2015 am pierdut un proces de contestatie la executare cam stupid ca mi-a refuzat contestatia cu un motiv. am facut recurs am explicat ca acel motiv aveam dreptate dar in schimb a gasit un alt motiv si anume ca mi se puse poprire in 2011 pe un alt card care era card de salariu de la firma care ma daduse in judecata si de la care nu mai lucram din 2008, motiv ca am evitat sa bag bani pe acel cont ,Din 2015 pina acum nu au mai interprins nici o miscare acum in schimb am primit o ifiintare de poprire tinand cont ca eu din 2015 pina acum am muncit neincetat are voie sa se bazeze tot pe cea aberanta poprire din 2011 ?
Mergeti cu toate actele pe care le aveti din dosarul de executare la un avocat pentru a le analiza si a vedea exact care este situatia dvs si daca puteti face o contestatie la executare intemeiata.
Executare cont
ROMANITZA
Daca s-a pus executare pe cont si am dreptul la recurs pentru ca adresa unde s-a trimis hotararea judecatoreasca si executarea nu este cea corecta ,cel care a ... (vezi toată discuția)