avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara, am fost implicat într-un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara, am fost implicat într-un accident rutier, eu sunt ...

Bună seara, am fost implicat într-un accident rutier, eu sunt cel vinovat,din păcate nu am avut RCA, azi am primit un dosar de informare ca sunt bun d plată, asta ma așteptăm, dar suma este colosala, ce as putea face sa reduc asta. Este nedrept sa plătesc 8000lei pentru o bara spate.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Gheorghe marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefania1997 , utilizator 05:08, 5 Septembrie 2023
Din dosar reiese ca, actele întocmite sunt de la un service auto.. Bineînțeles plus analiza dosar în valoare de 900lei
Buna ziua. Ati rezolvat ceva ? Ma confruntat cu o situatie similară

Gheorghe marian a scris:

Din dosar reiese ca, actele întocmite sunt de la un service auto.. Bineînțeles plus analiza dosar în valoare de 900lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de asigurari si casco little_badger07 little_badger07 prietenul meu a avut un accident rutier soldat cu avarierea a 2 masini aflate in fata lui la un semafor.prima masina era un logan caruia i-a platit din buzunar ... (vezi toată discuția)
Avarie usoara/refuza asigurarea braileanu1 braileanu1 Buna ziua, Aseara am avut un incident cu masina. Am vrut sa intorc, am bagat in marsalier, vizibilitatea era redusa, nu m-am asigurat corespunzator si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu baar, ... Stefania1997 Stefania1997 Buna ziua, doresc sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu BAAR, biroul asiguratorilor. In urma cu 4 luni, am acroșat lateral un autoturism in parcare, cu o ... (vezi toată discuția)