avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere inscriere la masa credala

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti, va rog, pentru inscrierea la masa credala este nevoie de avocat sau se poate si fara? Mentionez ca am gasit formularul Model Cerere de admitere a creanţei la masa credală pe internet si mi se pare ca poate fi completat si trimis si de catre administratorul firmei creditoare, dar as dori, daca se poate, confirmare sau infirmare din partea unui specialist.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 22:26, 19 Decembrie 2022
Nu conteaza. Important este sa fie trimis in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie barbudcatalin barbudcatalin Am contactat prin intermediul siteului okazii o persoana din vaslui pe nume popa catalin,urmand sa fac cu acesta o tranzactie.Aceasta tranzactie consta in ai ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei sau nu? ce ma sfatuiti sa fac? Zven print Zven print Acesta este fedbackul pe care l-am trimis firmei de curierat si la care nu am primit miciun raspuns: Doresc să îmi exprim indignarea față de modul total ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)