avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ca sa beneficiezi de voucher pt gaz acordat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ca sa beneficiezi de voucher pt gaz acordat de stat ...

Buna ziua, ca sa beneficiezi de voucher pt gaz acordat de stat trebuie sa ai factura de gaz pe numele tau?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:28, 28 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Da.
-numai titularului contractului/convenţiei individuale încheiat/încheiate cu furnizorul
Aveti aici detalii.
[ link extern ] /
Multumesc. Din cunostintele dvs se poate trece contractul de gaz pe peroana care are buleinul la adresa repectiva dar nu e in contractul de v-c al imobilului?
Concret: eu locuiesc singura in apartament, sunt singura cu buletinul aici, dar apartamentul e pe numele fiicei.
Pot trece gazul pe mine, avand in vedere ca oricum eu il folosesc si il platesc?
Nu puteti,dupa cum scrie in lege.S-ar putea sa existe totusi o portita.Cel mai bine intrebati la compania care va furnizeaza gazele.Prin email sau numar de telefon.Cu siguranta stiu sa va raspunda la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de impunere pt primarie alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am incheiat un act de v/c pt. un apartament si notarul mi-a spus ca trebuie sa merg la Serviciul de Impozite si Taxe sa cer o \"declaratie de ... (vezi toată discuția)
Contract utilitati - asociatia reprezinta doar 1 proprietar. MIRCEA KIRITESCU MIRCEA KIRITESCU Dupa infiintarea Asociatiei de proprietari se incheie un contract de furnizare gaze cu firma X. Fiecare scara are 19 apartamente. La o scara 18 proprietari ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un imobil de la un dezvoltator in septembrie anul ... oana.bianca oana.bianca Am cumparat un imobil de la un dezvoltator in septembrie anul trecut. Recent dezvoltatorul mi-a trimis o factura de la gaze pt perioada august-noiembrie, care ... (vezi toată discuția)