avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De curând mi au ajuns de la ANAF doua plicuri cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De curând mi au ajuns de la ANAF doua plicuri cu somații.

Bună ziua,de curând mi au ajuns de la ANAF doua plicuri cu somație către două firme înființate de o persoană pe care nu o cunosc dar care a făcut aceste firme cu sediul în locuită mea moștenire de la bunici,ce măsuri pot lua in acesta situație?
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:27, 28 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca nu v-ati dat acordul pentru sediu prin semnarea vreunui act, formulati plangere penala si anuntati si Anaf despre lipsa acordului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita a.n.a.f pentru contraventie rovineta agu13 agu13 Buna seara as dori unele sfaturi la urmatoarea problema,in 24.11.09 am fost oprit de un echipaj de politie insotiti de agenti compania de drumuri si autostrazi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma de pe un apartament vandut. MsiC MsiC Buna seara ! Am cumparat in 2013 un ap in Bucuresti si din 2014 primesc instiintari de la anaf ,vin plicuri si la dest. e trecut firma,eu n am firma,am ... (vezi toată discuția)