avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In data de 29 decembrie se încheie Ccc, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In data de 29 decembrie se încheie Ccc, departamentul ...

Buna ziua. In data de 29 decembrie se încheie Ccc, departamentul unde lucram s-a desființat. Am fost sunata sa merg la sediu să îmi propună alt loc de muncă și în caz de refuz al ofertei să îmi dau demisia. Este legal? Sau pot beneficia de șomaj? Mulțumesc frumos.
In cazul in care nu mă înțeleg cu ei legal sa pot apela la un avocat.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Constantin , utilizator 13:30, 28 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Este legal,pentru ca vi s-a oferit alt loc de munca.Era ilegal daca nu va primea la servici dupa ccc.Daca va dati demisia nu beneficiati de somaj.


Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Este legal,pentru ca vi s-a oferit alt loc de munca.Era ilegal daca nu va primea la servici dupa ccc.Daca va dati demisia nu beneficiati de somaj.





Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru mutat in alta localitate matlee matlee Buna ziua, Daca inainte de ccc societatea pentru care lucram avea punctul de lucru in București apoi l a mutat in alta localitate, la terminarea ccc ce ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie de somaj? dj_ane2001 dj_ane2001 Buna ziua.sunt in concediu crestere copil si tocmai m_au anuntat colegele de la servici ca postul meu s-a desfiintat si ca o sa-mi propuna un alt post cand o ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc. s-a desfiintat punctul de lucru. ce drepturi am? adriana1908 adriana1908 Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu ... (vezi toată discuția)