avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am o întrebare legată de indemnizația de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am o întrebare legată de indemnizația de creștere ...

Buna ziua! Am o întrebare legată de indemnizația de creștere a copilului.Sunt însărcinată in 4 luni, momentan locuiesc in Anglia și muncesc cu, contract de munca la aceeași firma de 5 ani.După ce nasc vreau sa ma mut înapoi in România cu soțul.Pot lua prenatal in România? Se ia in considerare ?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal, postnatal si indemnizatie crestere copil aneleena aneleena Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si lucrez in Romania de 8 ani in diverse locuri de munca. Intentionez ca imediat ce voi intra in concediul prenatal sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere de copil dupa anii lucrati la londra kicsipicur kicsipicur Buna ziua. As vrea sa cer ajutorul Dvs.in legatura cu concediul de crestere de copil. Sunt cetatean roman, dar momentan locuiesc la Londra si lucrez aici. ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)