avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmaș O persoană văduvă (soț decedat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmaș O persoană văduvă (soț decedat la data de 25.11.2022, ...

Pensie urmaș

O persoană văduvă (soț decedat la data de 25.11.2022, pensionar pe caz de boală), cu buletin de București, în vârstă de aproape 61 ani, ar putea beneficia de pensia de urmaș?
Dacă da, care sunt documentele necesare, unde se depun, când se pot depune, pentru ce perioadă va primi dreptul și în ce cuantum?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:23, 29 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti aici raspuns la toate intrebarile dvs.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas + ajutor deces FarFromSane FarFromSane Buna seara, Numele meu este Catalin si as dori sa aflu si eu raspunsul la cateva intrebari si/sau scenarii. 1. O persoana (61 de ani) a decedat avand o ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas in urma decesului sotului josh28 josh28 Salutare, tuturor. Se da urmatoarea situatie: Mama va implini 57 de ani in februarie anul acesta. In momentul de fata are 32 de ani si cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Vaduva beneficiaza de pensie de urmas....? Lorisor Lorisor Mama mea este vaduva de 11 ani.Poate beneficia de indemnizatie de urmas si daca da,ce trebuie facut? Sau care sunt conditiile pentru a se incadra la aceasta ... (vezi toată discuția)