avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună, ma puteți ajuta cu un răspuns sau cu un sfat? ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună, ma puteți ajuta cu un răspuns sau cu un sfat? Am cumparat ...

Bună,ma puteți ajuta cu un răspuns sau cu un sfat? Am cumparat un cazan pentru baie ce încălzește apa la curent cat si pe lemne pentru baie la părinții mei la tara.Instalatorul nu la montat bine și au ieșit din perete țevile a fiert apa în el, acum este defect,intalatorul nu mai recunoaște gresala mai mult nu are nici autorizație.Cum pot sa rezolv aceasta situație el nici nu mai recunoaște ca la montat ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 1 Decembrie 2022
Este culpa dv ca ati inteles instalarea de produs nou fara incheierea d edocumente justificative si cu persoana neautorizata
Initial notificati oficial persoana care a instalat cazanul cu obligatia remedierii deficientelor-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie vecin paula38 paula38 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu un sfat ,am urmatoarea problema,tot peretele de la baie locuiesc la bloc de 1an este inundat ,efectiv curge apa pe el ,sterg ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma inundă dianaalessiapop dianaalessiapop Buna. Ce as putea face in problema urmatoare : Vecinul meu ma tot inunda de un an de zile de cand mam mutat in fiecare luna ma trezesc cu perete din baie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare va rog: mi-am montat cu o firma niste ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Am o întrebare va rog: Mi-am montat cu o firma niste rolete exterioare de aluminium. Cand a fost prima ploaie mai puternica a început sa mi se ... (vezi toată discuția)