avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara s-a ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara s-a găsit ca ...

Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara sa găsit ca mi-au fost acaparati i 13 mp din teren. După expertiza pirita a mai împins gardul modificind din nou aliniamentul gardului. Nu se terminase procesul rămăsese sa depune m obiecțiuni. A venit expertul a măsurat
din nou și a depus alta schita cu modificarea care a găsit-o pe lungime de 8 m și lățime de 0,30 m dar nu a modificat și suprafața acaparata rămânând tot 13 mp. Exista o problema doresc sa știu dacă instanta tine cont de suprafață de 13 mp saiu tine cont și de noua schita depusa cu modificările aduse.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:25, 6 Decembrie 2022
Modificarea din masuratori trebuie sa apara si in concluzii. Trebuie modificata si suprafata acaparata pentru ca instanta sa aiba ceva clar cand va emite hotararea.
Depuneti observatii la schita noua depusa de expert la dosarul cauzei.
Bună seara. Apare în concluzii specifica ca aliniamentul a fost modificat și cu citi cm..Doamna avocat a făcut observate și i a cerut ca respectivul sa modifice și suprafață dar respectivul expert sa abținut sa răspundă la aceasta obsrvatie specificid în răspuns ca modificarea care a făcut-o pe schita e suficienta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Posibil sa-i ceara expertului, instanta ca sa modifice, daca avocatul dvs. arata ca nu s-a modificat si supreafata, in mod corespunzator. Pentru modificare suprafata posibil un nou aviz OCPI. motiv pentru care expertul ezita sa modificem suprafata in concluzii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Doamna avocat a cerut acest lucru intii la urma a comunicat instantei ca e de acord cu schita și a cerut instantei sa tina cont de aceea schita și a rămas sa se dea pronuntarea..
Deși eu disctasem cu dinsa sa ceara o contra expertiza eu nefiind în tara. Mai pot face ceva ca instanta sa nu ia o decizie gresita.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Trebuie sa asteptati hotararea instantei.
Nu exista motiv plauzibil pentru ca instanta sa aprobe o eventuala contraexpertiza.
Instanta poate sa dispuna expertului sa faca modificarea in concluzii.
Fiind de acord doar cu schita, fara modificare in concluzii, nu este motiv pentru a solicita o contraexpertiza. La un eventual apel la hotararea instantei, avocata dvs. poate reveni cu solicitarea de modificare si in concluzii de catre expertul care a intocmit raportul.

Alte discuții în legătură

Expertiza sub semnul intrebari flamingo flamingo Daca a fost facuta o expertiza unui teren in 2005 iar in 2007 sa schimbat prin violenta amplasamentul gardului acelui teren, poate expertiza din 2009 sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie raport expertiza tehnica umihaela1 umihaela1 Buna seara. Ma puteti ajuta cu un model de contestatie la expertiza tehnica intocmita, pentru delimitarea gardului despartitor dintre terenul meu si cel ... (vezi toată discuția)
Recurs la înțelegere bilaterala romanul01 romanul01 Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp câștigat prin hotărâre definitiva si ... (vezi toată discuția)