avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am 18 ani, iar contractul meu de la CEC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am 18 ani, iar contractul meu de la CEC Bank a expirat ...

Buna seara! Am 18 ani, iar contractul meu de la CEC Bank a expirat din 2019, contract facut pe numele mamei mele, ea fiind in strainatate nu poate veni in tara sa isi reinnoiasca contractul, intrebarea este daca pot face ceva din moment ce alocatia este a mea, dar pe cardul mamei mele, card expirat, nu pot sa primesc eu banii deoarece am 18 ani? sau sa reinnoiesc eu contractul?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:50, 6 Decembrie 2022
Buna ziua!
Cu adeverinta ca sunteti inca elev,va deschideti cont si alocatia va v-a fi virata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere alocatie pt copil OMKE OMKE Buna ziua. Fiica mea este in SUA din 2014 impreuna cu fiica ei minora pentru care a facut card/cont la CEC Bank pt a i se depune alocatia de stat. Acum (2019) ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la cardul bancar, fara a se inchide contul? pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Am un card de alocatie la BRD care expira in luna noiembrie 2018 si nu doresc sa-l reinnoiesc deoarece am transferat incasarea alocatiei la Garanti ... (vezi toată discuția)
Unde pot primi alocatia pentru copil? cardan cardan As dori sa stiu daca pt . a primi alocatia pentru copil intr-un cont deschis pe numele mamei sau tatalui in conditiile in care : Familia ... (vezi toată discuția)