avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Angajații unității beneficiază de condiții ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Angajații unității beneficiază de condiții speciale de muncă, ...

Angajații unității beneficiază de condiții speciale de muncă, pt. care unitatea constituie contribuție de asigurări sociale datorată de către angajator în procent de 8%. În același timp, angajații desfășoară activități conf. L,232/2016 pt. care sunt acordate fonduri de la buget în vederea acoperirii drepturilor salariale. Baza de calcul este câștigul salarial brut X 8%, sau câștigul salarial brut minus sumele acordate de la bugetul de stat în vederea acoperirii drepturilor salariale X 8%?

Alte discuții în legătură

Contributie la pensie carla5025 carla5025 Va rog sa-mi comunicati daca pot plati din mana contributia la pensie pentru a intruni conditiile de pensionare anticiata partial Sunt nascuta in martie 1958 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie pentru p.f.a. birzaveanu birzaveanu Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contributie cas ContSters264603 ContSters264603 Daca am un venit din activitate independenta (nu exista si regim de salariat) care depaseste 741RON/luna - sa spunem ~2000 RON, exista obligatia de a plati ... (vezi toată discuția)