avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va deranjez cu o întrebare . Am vârsta de 41 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va deranjez cu o întrebare . Am vârsta de 41 ani dintre care ...

Va deranjez cu o întrebare . Am vârsta de 41 ani dintre care 19 ani și 5 luni de vechime neîntreruptă pe cartea de munca dintre care 15 ani și 5 luni am activat in cadrul armatei pe funcția de scafandru de lupta (condiții deosebite ) in 2019 am plecat din sistemul militar prin demisie .Întrebarea mea ar fi mai pot beneficia de pensie sau pensie Militara in ce condiții ? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pensia militara pentru fosti militari raluca-s raluca-s Buna ziua, Sotul meu lucreaza in armata de mai mult de 15 ani. Daca isi da demisia si va lucra in alte domenii \\"civile\\" mai poate beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare alextomescu alextomescu Sunt ofiter ing. in rezerva din anul 1998. Sunt nascut in 12 august 1963 si am 48 de ani. Am lucrat numai in M.Ap.N. astfel: 1983-1984 ( 1 an si 5 luni militar ... (vezi toată discuția)