avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revenire impozit de la firma la persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revenire impozit de la firma la persoana fizica

Buna ziua,
Detin pe persoana fizica un spatiu in care a avut sediul social o firma intrata acum in dizolvare/lichidare. Intre mine si firma in cauza s-a incheiat un Contract de Comodat la data intelegerii, iar impozitul pe spatiu a fost transferat si platit de catre firma. Intrebarea mea este cand si cum se face transferul impozitului pe spatiul respectiv inapoi, pe persoana fizica.

Alte discuții în legătură

Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat taie taie Buna ziua, Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)
Faliment / insolventa / sanciuni penale hunedoreanul hunedoreanul Iata care este problema. Societatea A a functionat pina acum citeva sapt intr un spatiu al unei alete societati B cam o perioada de 9 luni. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)