avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut! Am cumpărat niște produse care nu îmi sunt ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut! Am cumpărat niște produse care nu îmi sunt bune și ...

Salut!
Am cumpărat niște produse care nu îmi sunt bune și as vrea sa le schimb cu o mărime mai mare. Nu găsesc bonul fiscal, iar magazinul nu este de acord sa-mi dea o copie a bonului, exista vreo posibilitate sa le solicit o copie a bonului? Nu găsesc nimic in lege …
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:37, 9 Decembrie 2022
Si daca găsiti bonul, legea nu ii obliga sa schimbe produsul.
De asemenea, nu ii puteti obliga sa va dea copie dupa bon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un ... Ela2021 Ela2021 Buna ziua ! Am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un altul. Am făcut plata cu cardul dar am pierdut bonul fiscal. Pot beneficia de o copie a bonului ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o punga de cereale si vreau sa o returnez ca nu are gust bun! eligeo66 eligeo66 Acum cateva minute, vine suparat nevoie mare un client la mine, ca vrea sa schimbe o punga de cereale cumparata acum aproximativ o saptamana(cand cumparase 2 ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor si primirea contravalorii produsului alexandra1990 alexandra1990 Am achizitionat de curand o pereche de cizme pentru cineva dintr-un magazin care sunt prea mari. La magazinul respectiv nu au alta marime si nici nu am gasit ... (vezi toată discuția)