avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara am și eu o dispoziție care se reinoieste ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara am și eu o dispoziție care se reinoieste din 2 in ...

Buna seara am și eu o dispoziție care se reinoieste din 2 in 2 ani conform deciziei medicale asupra capacității de muncă cu grad de invaliditate 3 cu drept de munca 4 ore pe zi. Doresc sa știu de ce in dispozitie nu este specificat program flexibil și dacă angajatorul poate fara un act adițional sau un contract individual de munca cu acordul ambelor părți nu este specificat între ce ore trebuie sa efectuez acele 4 ore nici cate ore pe săptămână trebuie efectuate pe săptămână. Angajatorul și șefa instituției îmi face program cum vrea ea fără a îmi prezenta un act oficial de schimbare a programului doar verbal cum vrea ea și când vrea ea. Ce acte trebuie să-mi elibereze angajatorul pt a a putea ști ce program trebuie sa efectuez la locul de munca . Și conform cărei legi ele imi poate să-mi schimbe programul cum vrea fără a mă instinta. Care este legea care le permite așa ceva. Și ce pot face in asemenea situație.Multumesc aștept un răspuns.

Alte discuții în legătură

Pontaj angajat cu norma partiala de 4 ore Vicky82 Vicky82 Am un angajat cu norma de 4 ore datorita faptului ca el este pensionat pe caz de boala , iar in decizia de pensionare ii da dreptul la maxim 4 ore de munca pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o decizie medicala asupra capacității de muncă ... Mantescu Mantescu Bună ziua am o decizie medicala asupra capacității de muncă emisă de o comisie revizuibila din 2 in 2 ani cu grad de invaliditate 3 cu drept de munca 4 ... (vezi toată discuția)
Program flexibil kucsi kucsi Buna ziua ! La firma,care lucrez,recent am semnat un act aditional,in care se specifica,ca de la data de 01 a lunii urmatoare ,programul de lucru este ... (vezi toată discuția)