avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ma puteti ajuta cu niste sfaturi privind obiectiuni la ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi privind obiectiuni la raportul ...

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi privind obiectiuni la raportul de expertiza ? Obiectiunile trebuiesc dovedite cu documente? Exista vreun model anume? Le pot trimite pe email?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 21 Decembrie 2022
Si daca mai vreau sa mai depun niste obiective si niste concluzii la raport se poate? Ar trebui formulat intr-un anumit fel?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune observatii scrisa la raportul de expertiza pana la termenul de judecata stabilit de catre instanta, dupa depunerea raportului la dosarul cauzei, in conditiile in care la primul termen de judecata de la depunere raport ati solicitat timp ca sa studiati raportul.
Obiective pentru expertiza trebuia sa depuneti atunci cand instanta vi le-a solicitat.
Partile in proces nu depun concluzii la raport de expertiza.
Deja v-am sugerat calea de urmat - consultanta contracost la un expert tehnic judiciar, neimplicat in dosar prin aprobarea instantei de judecata. Avocatul dvs. are datoria sa staileasca strategia de urmat, pentru a sa ceva il platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatre expertiza - expert consilier SorinIo SorinIo Acum ceva timp am fost numit de instanta ca expert contabil intr-o cauza penala. Am facut lucrarea si acum trebuie sa o aduc la cunostinta expertilor ... (vezi toată discuția)
Ce este interzis unui consilier expert să facă viculean viculean Ce îi este permis și ce nu unui expert parte (consilier expert) în cazul unei expertize dispuse de organul de cercetare penală: - să comenteze cu partea ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara Alexandru Georgescu Alexandru Georgescu Expertul contabil numit de instanta este obligat sa accepte in raportul sau opinia separata a Consilierului parte ( expert contabil)? (vezi toată discuția)