avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA pentru organizarea de cursuri
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA pentru organizarea de cursuri

As vrea sa infiintez un PFA pentru organizarea de cursuri (din domeniul medical, cum ar fi cursuri de prim ajutor pentru companii, institutii, scoli, etc, cursuri prin congrese, conferinte sau workshop-uri) puteti sa mi spuneti ce cod CAEN mi-ar trebui. Cursurile vor avea loc in ritm de 2-3 ori pe luna si care sunt pasii pentru infiintarea unui PFA?. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2022
alalouladnan, utilizator

Alte discuții în legătură

Caen 7022 - organizare workshop musetel musetel Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca un SRL cu caen 7022 poate sa organizeze pentru clienti un seminar / workshop pe teme legislative (codul muncii) sau ... (vezi toată discuția)
Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente eveniment eveniment Ma gandesc sa infiintez un PFA pentru organizarea de seminarii (ateliere, cursuri din domeniul terapiilor alternative, sustinute de persoane din strainatate) ... (vezi toată discuția)