avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am accesat masura 11.1 agricultura ecologica..si am ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am accesat masura 11.1 agricultura ecologica..si am iesit dupa ...

Am accesat masura 11.1 agricultura ecologica..si am iesit dupa doar un an de plata,nu am respectat angajamentul respectiv,de 2 ani conversie si inca 5 de mentinere.Si nu stiu care ar putea fi consecintele,in momentul de fata nu am mai primit nici un leu de la apia privind subventiile pe suprafata....si mi s a spus ca o sa trebuiasca sa returnez banii care i am incasat in anul respectiv pt masura 11.1.....o varianta ar fi cum ca mi se retine din platile viitoare anului care nu am respectat angajamentul o suma echivalenta cu banii incasati in acel an,din subventiile apia plus o sa trebuiasca sa returnez intr un cont bancar indicat de cei de la apia suma respectiva-de ex am luat sa spunem 10000 de lei pe masura 11.1,am decis sa nu merg mai departe cu masura ....m au taxat de 2 ori cat mi s a dat...problema este ca nu stiu daca se opresc aici penalizarile??????

Alte discuții în legătură

Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru fermele ecologice Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.) informează că până în data de 28 noiembrie 2014, inclusiv se pot depune cererile de ... (vezi toată discuția)
Litigii apia mihaela1972 mihaela1972 am urmatoarea problema: in 2013 am depus declaratia pe supraf la apia- am incasat in 2014 banii de subventie- la dosar era depus un contract de arenda in care ... (vezi toată discuția)