avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit brokeri piata capital
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit brokeri piata capital

Buna. Dupa aceste schimbari de fiscalitate care prevad ca brokerii pe piata de capital inregistrati in Romania sa retina impozit la sursa, cu acele cote de impozitare de 1 si 3 la suta, as fi curios daca cineva alege sa foloseasca un broker ca etoro, care nu e inregistrat in Romania, pe langa faptul ca aceea persoana va trebui sa declare impozitul explicit, se aplica acele cote de impozit reduse de 1,3 la suta ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 13:02, 10 Martie 2023
In acest caz daca brokerul nu e din Romania se aplica impozitul de 10% ca pana acum. si se va depune Declaratia unica cu venituri din investitii din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit dividende din strainatate Username040518 Username040518 Salut! Detin cateva actiuni la o firma din Franta, iar anul acesta am primit si dividende. S-a retinut la sursa impozitul aferent, insa nu stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)