avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Va salut!Am fost \"prins\"ca am transportat lemn pe un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Va salut!Am fost "prins"ca am transportat lemn pe un drum public ...

Va salut!Am fost "prins"ca am transportat lemn pe un drum public ,lemn ce provenea dintr-un loc ingradit,mi a fost confiscate lemnele am fost amendat pentru transport ilegal de lemn iar acum mi se spune de catre domni politisti ca trebuie sa duc lemnele la ocolul silvic de care apartin pe cheltuiala mea.este normal asa ceva?mentionez ca este vorba despre o caruta lemn esenta plop pe care am transportat-o unui coleg de servici nicidecum mie personal..va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taiere arbore nemarcat-consecinte galaoan galaoan Buna ziua. Asi dori si eu un raspuns competent la urmatoarea problema. Am un nepot care s-a dus si a taiat un copac dintr-o proprietate a noastra fara a fi ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne - confiscare ContSters184645 ContSters184645 Avem 2 hoti de lemne furate din fondul forestier al statului. Acestia dupa ce au furat lemnele s-au dus sa le vanda unui cetatean la tara,.Caruta de lemne ... (vezi toată discuția)
10DOvaDOI 10DOvaDOI Buna ziua,in data de 10.04.2021 am fost programat de catre conducerea composesorat ,,...\", jud Satu Mare sa ridic din padure materialul lemnos in cantitate de ... (vezi toată discuția)