avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Asemanare denumire marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Asemanare denumire marca inregistrata

Am o intreprindere individuala si un cont de business de facebook din 2015, sub denumirea CreativeArtCursuriPicturaCopii, pe sigla apare ca "Creative-Art" (scris in engleza).
De o luna si jumate cineva a inregistrat ca si marca denumirea "CreativART" (scris in romana) si m-a informat (amenintat ) printr-o postare in review ca as incalca legea deoarece ar fi similara cu marca inregistrata.
Ar trebui sa schimb denumirea sau nu? Exista un timp limita de conformare in acest sens? (mentionez ca eu nu produc/comercializez nimic doar prestez servicii (ore de pictura).
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
idmagnat, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:42, 21 Ianuarie 2023
verificati mai intai in BOPI pentru ce domenii si-a inregistrat persoana marca si daca si-a inregistrat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi dat în judecată dacă folosesc pe facebook un nume înregistrat la osim? cosminsf cosminsf Va salut! Zilele astea am fost contactat de catre cineva care mi-a spus sa schimb numele paginii de pe facebook, intrucat el si-a inregistrat marca la ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata grigore665 grigore665 Buna ziua, Doresc sa stiu daca o marca inregistrata poate afecta o denumire (exemplu domeniu.ro) inregistrat cu un an inainte ca altcineva sa inregistreze ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)