Buna ziua,
In luna iulie am facut un abonament Orange 8EUR tva inclus pe luna. In luna Octombrie mi s-a emis factura aferenta, iar pe a 2a pagina era facuta o mentiune ca, din cauza cresterii costurilor generale, tariful abonamentului creste de la 8 la 9 EUR si ca daca nu sunt de acord am 30 de zile la dispozitie sa denunt contractul. Eu mi-am dat seama de schimbare in decembrie cand mama mi-a spus ca a patit acelasi lucru si uitandu-ma pe facturi am constatat marirea si ulterior mesajul de instiintare. I-am sunat pe cei de la Orange si le-am cerut sa treaca inapoi la tariful agreat prin contract respectiv 8EUR tva inclus. Raspunsul lor a fost ca au trecut cele 30 de zile in care puteam denunta si ca nu pot modifica, iar daca vreau sa denunt trebuie sa platesc 17 luni de abonament (perioada contractuala ramasa). Mentionez ca la aceasta data in oferta Orange , abonamentul contractat de mine inca exista la valoarea de 8EUR tva inclus.
Daca au trecut acele 30 de zile in care puteam spune ca nu sunt de acord cu modificarea, nu se mai poate face nimic? Sunt persoane care nici nu primesc facturile ca postasul nu-si face treaba (de exemplu si acum ei zic ca mi-au trimis raspuns la reclamatie de pe data de 5 ianuarie dar eu nu am primit nimic, oficiul postal nu are nimic). SIncer la momentul actual as dori rezilierea oricatui tip de colaborare cu ei desi sunt abonat din 2004, deci de 18 ani.
Multumesc
Intotdeauna este necesar sa parcurgeti cu deosebita atentie factura defalcata tocmai pentru a verifica realitatea si temeinicia sumelor impuse la plata
Fac asta, dar nu mi-a sarit in ochi diferenta de 5 lei, Cu siguranta, daca voi mai avea relatie contractuala cu ei vreodata, voi casca ochii...In cel mai rau caz pierd 20 de eur (1x 20 luni ramase din contract), ei vor "pierde" 3 clienti cand voi termina contractul...Chestia e ca au mai facut asa o data anul trecut si am rezolvat cu revenire la valoarea initiala, acum vad ca se dau cotiti.
Mai încercați la ei.Un coleg a sunat să reclame același lucru și au zis că îl vor contacta ei.Cand a fost sunat nu le-a mai răspuns.Luna viitoare factura a revenit la valoarea inițială cea dinainte de mărire.Uneori se gândesc că pierd clienții.