avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Am primit o decizie de returnare a ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Am primit o decizie de returnare a ajutorului imm ...

Buna ziua! Am primit o decizie de returnare a ajutorului imm de 2000 euro ,acum la 2 ani dupa ce i-am primit pe motiv ca "nu eram in dificultate la 31.12.2019.Societatea nici nu mai functioneaza ,e in stand-by dun motuve personale.Stie cineva ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Declarat eligibil, primit grant, implementat corect, pus sa returnez pt ca nu am fost eligibil nbck nbck Buna ziua, Doresc sa va semnalez un abuz usor verificabil (precum in KAFKA) facut de catre \"Agentiea pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de ... (vezi toată discuția)
Programul kogalniceanu oloiniucoctavionut oloiniucoctavionut cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu ... (vezi toată discuția)
Cofetariile se pot incadra la minimis 2013? lucia-dobrita lucia-dobrita Am 46 de ani , detin firma din 2004 si, as vrea sa stiu daca pentru un laborator de cofetarie-patiserie pot beneficia de ajutorul de stat minimis 2013 .M-ar ... (vezi toată discuția)