avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sex in masina loc public Am foat prins de jandarmi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sex in masina loc public Am foat prins de jandarmi cand facem ...

Sex in masina loc public
Am foat prins de jandarmi cand facem sex in masina intr un loc public. Ne am dat jos ne au perchezitionat masina si pe noi , n au gasit nimic ilegal totul a fost in relgula doar ne a facut poza la buletine si atat. Putem primi amenda ? se poate suna familia sa afle? Este posibil sa se ia legatura cu familia pentru a transmite ce s a intamplat. Mentionez ca amandoi suntem majori , n am primit porces verbal doar miste amenintari verbale ca vom primi amenda acasa in rasete de catre cei de doi jandarmi .
La ce sa ne asteptam?
Ma intereseaza in principiu daca pot afla familiile noastre?
ultrajul contra bunelor moravuri se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. dar e vorba de o fapta penala (parchet, instanta,...) asa ca grija cea mai mica este sa nu afle familia.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda sex cu o prostituata AlexandruF21 AlexandruF21 Buna seara! Am un prieten si nu stie ce sa faca. Sa se duca sau sa stea acasa? :)) Clientii prostituatelor sunt pedepsiti cu amenda sau cu inchisoare? Care ... (vezi toată discuția)
Incadrare negreaZ negreaZ buna seara.daca ma prins politia ca urinam in public.imi poate face dosar penal?am fost vazut de minori (vezi toată discuția)
Nuditatea in public pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste nuditatea in public. Imi poate spune mie cineva cum se pedepseste daca ma dezbrac in strada? Si care ... (vezi toată discuția)