avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc făcute ...

Buna ziua ! Dupa 20 de ani de concubinaj si doua avc făcute de concubin am fost data afara din apartamentul in care locuiam impreuna de fiul acestuia care imi interzice sa mai merg la spital unde este internat tatăl lui.Eu am unde locui nu ma intereseaza partea materială doar imi doresc ca concubinul sa fie ok si sa nu poata fi dus la azil , ce pot face ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: geta2005 , utilizator 18:58, 6 Februarie 2023
Cineva trebuie sa il ingrijeasca si daca fiuk nu are cum, sa plateasca la azil.
Eu as dori sa il îngrijesc in casa lui fara a beneficia de nimic numai sa fie el bine , dar se pare ca fiul vrea sa scape de el si sa duca la azil , ce optiuni am ?
Nici o opțiune viabila datorita relației de concubinaj din păcate..nu aveți nici un drept legal..

Mai am o intrebare, chiar poate fiul sa imi interzică sa il vad in spital ?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nici o opțiune viabila datorita relației de concubinaj din păcate..nu aveți nici un drept legal..

Chiar dacă concubinul este in deplinătatea facultăților mintale si isi doreste sa meargă acasă și dorește de asemenea sa il îngrijesc eu? Fiul dorește să scape de el influentat de mama lui , respectiv fosta sotie de care a divorțat acum 20 de ani alături de care a trecut printr-un partaj destul de urât.Fratele lui se poate implica in acest demers? Noi nu dorim decât binele lui.
Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
geta2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Perderea rezidentei dupa divort ivir ivir buna ziua, Am divortat de cetatean Italian la Oficiul starii civile . El parasise domiciliul ( casa cumparata de mine inainte de casatorie ) inainte de ... (vezi toată discuția)
Mostenire Camyelia Camyelia Cum se împart bunurile după decesul concubinul ui? Timp de 23 de ani concubin și în ultimele 7 luni de viata soț. (vezi toată discuția)