avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa zile compensate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa zile compensate

Buna ziua,

Angajatii care au efectuat ore suplimentare luna trecuta si care vor lua compensare pentru acele ore, pentru zilele in care sunt in compensare ei primesc tichete de masa?Va rog sa imi spuneti si unde se regaseste in lege acest lucru, nu am vazut exact din ce am citit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 25 Ianuarie 2023
Primesc doar pt zilele lucrate. (L 165/2018 , art.12(2))
ok atunci...daca luna are 160 de zile lucratoare si el lucreaza 160 + 8 ore iintr-o saptamana suplimentare ...luna urmatoare vrea sa isi ia compensare 1 zi.....acea zi nu se acorda tichet?
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj ore obligatori mariusastra mariusastra Bună ziua am o întrebare conform legii trebuie sa muncești 40 de ore pe săptămână la contract full-time adică 160 de ore pe luna ? Asta înseamnă 20 ... (vezi toată discuția)
Acordarea tichetelor de masa in cazul recuperarii orelor suplimentare (lucrate in week-end sau sarbatori legale) andrea_u andrea_u Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu acordarea bonurilor de masa. Norma 8 ore/zi - 5 zile pe saptamana sambata/duminica liber De ex eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)