avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Buna ziua! As dori sa stiu daca dupa administrarea ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Buna ziua! As dori sa stiu daca dupa administrarea unui vaccin, ...

Buna ziua!
As dori sa stiu daca dupa administrarea unui vaccin, in cazul copiilor pana in 2 anisori, medicul are obligatia prin lege de a elibera o adeverinta sau de a completa in carnetul de vaccinare, datele despre vaccin,data, semnatura/stampila unitatii? Daca acesta refuza( sustine ca exista totul in sistem) solicitarea parintilor ce se poate face in acest caz? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claus2323 , utilizator 22:23, 27 Ianuarie 2023
Dar un raspuns mai pe scurt mi-ar fi mult mai de folos, daca se poate.

ynocentta a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help please! actiune nefondata? completare carnet munca cristina_anca cristina_anca Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat, o lamurire ceva. eu sunt economist de profesie si ma confrunt cu un ..conflict de munca(presupun ca se poate numi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, c.j.p. bihor (pensii internationale) refuza sa valorifice ... CIOBOTARIU CIOBOTARIU Buna ziua, C.J.P. Bihor (Pensii Internationale) refuza sa valorifice pentru pensie o perioada de 5 ani lucrata in invatamint (1.09.1978 – 31.08.1983) care ... (vezi toată discuția)
Sos evelina78 evelina78 Buna seara, Rog indrumare si ajutor. AM nevoie de o adeverinta de la fostul angajator ( care a inchis firma) pentru sustinerea unui examen la primarie. ( ... (vezi toată discuția)