avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost reclamat la politie ca în data de 7 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost reclamat la politie ca în data de 7 iulie ...

Soțul meu a fost reclamat la politie ca în data de 7 iulie a agresat verbal un adolescent pe strada cu plângere depusa în 11 iulie, la 4 zile de la incident. Azi, 27 ianuarie a fost chemat la declarație și pe buna dreptate a declarat ca pur și simplu nu își amintește și mai mult ca sigur nu este adevărat. Vreau sa întreb, este normal ca partea vătămată sa pună plângere la 4 zile după eveniment și sa fie chemat la 6 luni sa i fie aduse la cunoștință acuzele? Nu i s a dat nici numele băiatului pe motiv ca deocamdată este chemat doar ca martor care este procedura în continuare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:21, 27 Ianuarie 2023
Ar fi bine sa mearga insotit de avocat.
Trebuie facuta o aparare strategica.

Este posibil ca plangerea sa vizeze mai mult decat credeti dvs.

Va fi audiat ca martor si apoi ca suspect si inculpat daca a comis o infractiune si exista probe in acest sens.
Avocatul isi va putea da seama de mai multe lucruri daca este experimentat in cazurile penale.

Bucuresti 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In astfel de cazurieste de preferat ca partea sa fie reprezentata si aparata de persoana specializata care sa analizeze documentele din dosar sa hotarasca strategia de aparare a intereselor clientului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare pentru fracturarea unei maini tanasesimona tanasesimona Buna ziua. In luna august copilulu meu a fost agresat cu un cutit ,s-a aparat ,iar in urma altercatiei agresorul i s-a fracturat mana. ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am dat acordul pentru munca in folosul comunitatii. AlexGM AlexGM Mi s-a deschis un dosar de cercetare penala in care sunt suspect la incalcarea art. 206 privind amenintarea. Anul trecut in primavara, m-am deplasat la un ... (vezi toată discuția)
Plangere de hartuire morala + un politist fara bunul simt M13 M13 Buna ziua. Am 2 nelamuriri dar mai intai sa prezint intamplarea pe scurt. O pesoana din familia lui ii face o plangere de hartuire morala unei persoane din ... (vezi toată discuția)